Jill Streefland

Jill Streefland

Trouwfotograaf

Categorie:

Fearless Photographers Top 25 World

Jill Streefland

Jill Streefland
Trouwfotograaf

Categorie:

Fearless Photographers Top 25 World

Best Fearless Photographers, Top 25, World

Nieuw bericht ontvangen van Fearless Photographers, onderwerp: congratulations on making the Top 25 Fearless Photographers of 2021! 2 dagen geleden ontving ik deze e-mail en nu, net na het afronden van de allerlaatste bruiloft van 2021, voel ik dat ik hier graag even bij stil wil staan. Ik had dit namelijk een aantal jaar geleden never nooit durven dromen.

Fearless Photographers is een wereldwijde community van trouwfotografen, waarbij het niveau hoog is en awards winnen haast onbereikbaar lijkt. 18 april 2017, yes ik heb het even gecheckt , heb ik mij aangemeld bij Fearless Photographers omdat ik geïnspireerd wilde worden door de beste in het vak. 2 jaar lang heb ik foto’s ingestuurd naar deze wedstrijd en kwamen ze niet voorbij de jury. Het was 2019 toen ik mijn eerste award mocht winnen en ik kan nog steeds terug naar dat heerlijke gevoel.

Om nu in de top 25 van de wereld te staan, uitgerekend bij Fearless, is een enorme eer. Of je nu 0 awards gewonnen hebt, 1, 10 of 50, iedere reportage moet je knallen. Wat je bereikt hebt of hoopt te gaan bereiken is op dat moment niet relevant of belangrijk. Als ik fotografeer doe ik dat met heel mijn hart, het verschil is alleen dat ik gezien heb, door mij te laten inspireren door topfotografen en het deelnemen aan wedstrijden, welk niveau een nieuwe standaard kon worden. En dat die weg met een behoorlijke dosis slaaptekort, hier en daar wat frustraties, maar vooral heel veel mooie momenten en ontmoetingen is, is iets waar ik enorm dankbaar voor ben .

Met trots deel ik dan ook de lijst van beste trouwfotografen in de wereld volgens Fearless Photographers in 2021 en mijn 5 gewonnen Awards en Honorable Mention dit jaar

Klik hier om naar de lijst top photographers of 2021 te gaan.

JILL CLEAR

Fearless Awards 2021:

jill streefland 1636 HM63
jill streefland 8014 r63 1
jill streefland 5098 r62
jill streefland 5217 r62
jill streefland 2818 r61
jill streefland 1372 r59

Bedankt Fearless Photographers, Huy en juryleden voor jullie inzet en om zo’n mooi platform te bieden aan fotografen en bruidsparen van over de hele wereld.

Verhalen vertellen

Verhalen vertellen door middel van mijn foto's is wat ik het allerliefste doe. Het is mijn missie om jullie trouwdag terug te geven in beeld. Het zijn al die kleine verhalen op een trouwdag die het grote verhaal vertellen en ik wil jullie dan ook in staat stellen om op ieder gewenst moment weer terug te gaan naar die belangrijke dag en alle momenten en emoties die daar aanwezig waren. Benieuwd naar mijn werkwijze?
Naar WhatsApp
1
Heb je een vraag? Stel deze gerust via WhatsApp.