Are
You
Ready?
Get Started

Slide Knowledge is power. Knowledge shared is power multiplied Ben je nog helemaal nieuw in de wereld van fotografie en zou je graag willen leren fotograferen?
Of ben je een (ervaren) fotograaf en juist op zoek naar verdieping?
Ik help je graag verder.
Never
stop
learning

Basis
ISO, sluitertijd en diafragma. Het zijn slechts een paar fotografie termen waarbij het je al kan gaan duizelen.

De automatische stand van je camera lijkt in het begin super handig, tot het moment dat je echt zelf de regie wil nemen en die automatische stand dus eigenlijk heel onhandig is.

Veel of weinig scherptediepte, de belichting en compositie zijn zo bepalend voor je beeld en ik ga je helpen om de basistechnieken onder de knie te krijgen. Persoonlijk, praktijkgericht en met een enorme dosis enthousiasme.

De workshop fotografie basis is een intensieve privé workshop en is zowel in modules als in een complete opleiding beschikbaar. Denk bijvoorbeeld ook aan de losse module editing (inbegrepen bij de complete opleiding).
Become more
of who
you already are

Mentoring
De ontwikkeling van iedere (bruids)fotograaf is uniek en heel persoonlijk. Hoe kijk jij naar de wereld en hoe zet je dat om in even unieke beelden?

Hoe dichter je bij jezelf durft te komen en gaat fotograferen/ondernemen vanuit je kracht en hart, hoe beter jij je eigen stijl zal vinden met unieke beelden en een heldere onderneming als resultaat. Daar wil ik je graag bij helpen.

Mijn mentoring gaat dan ook echt om jouw drijfveren, jouw visie en jouw ambities. Vanuit daar kunnen we alle aspecten aanpakken.

Hoe we dat doen? We gaan in gesprek. Eerlijk en open. Waar sta je nu en waar wil je heen? Vanuit daar maken we een plan op maat (intake) en gaan we aan de slag met jouw doelen en ambities (mentoringsessie of traject).
Grow through
what you go
through

Traject
Jouw mentoringtraject (voor bruidsfotografen) is een jaartraject op maat. Met tijd en ruimte om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling als fotograaf en ondernemer.

We bekijken o.a. jouw portfolio: waar ben je trots op en waar liggen de groeikansen?
We zullen samen de RAW files van jouw bruiloft(en) bekijken. Een enorm leerzaam proces want welke instellingen gebruik je bijvoorbeeld bij wisselende en lastige (licht)situaties, welke compositie kies jij en hoe vasthoudend ben je bij het vastleggen van momenten die jou raken?
We fotograferen samen een bruiloft waarbij ik jou discreet en on the job kan begeleiden.

Het is jouw kijk op de wereld en jouw persoonlijkheid die ik graag terug zie in jouw beelden. Hier gaan we samen mee aan de slag.

Slide Als jij investeert in je eigen professionele toekomst, dan investeren zij met je mee! Voor alle fotografen (creatieve sector) is er in 2021 subsidie beschikbaar voor ontwikkeling. Zo kan je bij mij mogelijk volledig gesubsidieerd mentoring/workshops volgen. Op de website WerktuigPPO kun je op simpele wijze een aanvraag indienen tot medefinanciering van je ontwikkelplan. Subsidie aanvragen

Slide Over
Jill

Mijn grootste ontwikkeling heb ik te danken aan de mentoring die ik heb mogen ontvangen van diverse nationale en internationale topfotografen. Bij een goede mentor kom je tot hele waardevolle inzichten. Als deze inzichten omgezet worden in de daarbij behorende juiste actie is persoonlijke en professionele ontwikkeling een onvermijdelijk resultaat.

Door mijn achtergrond als HR adviseur heb ik ruime ervaring met het inzichtelijk maken van talent en potentieel en het begeleiden van mensen in hun carrière ontwikkeling. Als gespecialiseerd en ervaren bruidsfotograaf vind ik het fantastisch om fotografen te begeleiden het beste uit zichzelf te halen en van betekenis te kunnen zijn bij hun ontwikkeling. Of dat nu het aanleren is van basisvaardigheden of het vinden van bijvoorbeeld een eigen stijl. Ik ben 100% gefocust op jouw ontwikkeling en resultaat.Achievements:

Top 25 Storytellers In The world – This Is Reportage '20
Photographer Of The Year – Masters of Wedding Photography BE, NL, LUX '19
Top 15 Fearless Photographer (world) – nr. 1 Netherlands '19
Award Winner – Bruid en Bruidegom Magazine Foto Award '19

Jurylid voor:

Bruidsfoto Award 2020 – Netherlands
Bride Association – Worldwide
Inspiration Photographers – Worldwide
Masters Of Wedding Photography – Germany
Naar WhatsApp
1
Heb je een vraag? Stel deze gerust via WhatsApp.