MH l

Testimonial Hannah & Mark

"Lieve Jill, Wat ben jij een bijzonder creatief, warm, betrokken en sprankelend iemand. Wij vonden het dan ook echt fijn om jou om ons heen te hebben op onze trouwdag. De passie die jij hebt voor je vak en het plezier wat je beleeft op de dag zelf, straalt van de beelden af. Jij bent in staat om emoties en sfeer zorgvuldig en zo mooi in beeld te brengen. Het is voor ons dan ook bijzonder waardevol om de foto’s keer op keer te bekijken en zo de momenten her te beleven. De beelden die Jill creëert zijn werkelijk allemaal op zichzelf staande kunstwerkjes. We zijn enorm blij dat we voor jou zijn gegaan en kijken er nu al naar uit om samen te komen voor ons trouwalbum. Heel veel dank, voor alles!"

Testimonial Rianne & Rick

"Lieve Jill, wat hebben we genoten van jou tijdens onze bruiloft. Je bent super gedreven om het moment, de sfeer en de emotie op de juiste manier op beeld te vatten. Niets weerhoud jou om de foto te maken, je staat op wankele tafels, klimt op daken, kruipt door het stof, sjouwt je een ongeluk met extra belichtingsmateriaal en zelfs stilstaand bij het stoplicht schiet jij nog snel een foto. Daarnaast ben je super enthousiast en gezellig en betrokken bij ons als bruidspaar"

RianneRick JSF 46
Trouwlocatie Rotterdam, Leeuwenstein Vught

Testimonial Claudia & Dennis

"Wij zijn in oktober 2020 getrouwd, noodgedwongen in een kleinere, ingetogen setting. In de voorbereiding hier naartoe hebben we veel contact met Jill gehad. Ze hielp ons met handige adviezen in die onzekere fase en gaf input op ons programma i.v.m. juiste belichting en timing. Nooit gedacht dat een bruidsfotograaf zoveel meer biedt dan alleen het maken van de foto's! Op de grote dag zelf maakte ze zichzelf bijna onzichtbaar. Hierdoor zijn de foto's lekker spontaan en konden wij ons volledig op elkaar en onze gasten richten. Het uiteindelijke resultaat was nog mooier dan gehoopt! Ze weet de emotie uitvergroot vast te leggen en momenten uit te lichten die zelfs aan ons voorbij waren gegaan. De belichting is perfect en ze weet details prachtig te verwerken. De slideshow maakt dat je geen videograaf mee nodig hebt. We beleefden de dag opnieuw bij het zien van de foto's. En daar genieten we nog steeds iedere dag van!"

Testimonial Michael Ligeon

"Jill, Just an Incredible Lovely Lady, did I just spell your name?! Simpelweg ongelofelijk het eindresultaat, maar het is allemaal begonnen bij jouw keuze om je droom en passie te volgen. Je bent gaan fotograferen, zoals velen dat graag willen doen. Maar kwaliteit komt altijd bovendrijven! Je hebt en bent een uitzonderlijk talent. Je bent in staat om het moment vast te leggen met daarin alle emoties. Het moment herbeleven heb jij een andere dimensie gegeven, werkelijk ongekend. Ik kijk naar mijn vrouw, kinderen, familie en vrienden op beelden die ik die dag niet heb meegekregen. En toch kan ik hun emotie voelen in het beeld dat jij hebt vastgelegd. Dit is wat mij betreft onbetaalbaar, dank daarvoor uit de bodem van mijn hart. Het feit dat ik weet dat ik elke keer weer terug kan in de tijd, terug naar de mooiste dag uit ons leven. Achteraf gezien hebben wij door voor jou te kiezen ons zelf het mooiste gegeven, #nodisrespect #sosolobi. Onze bruiloft was prachtig, vol hoogtepunten die je allemaal hebt vereeuwigd. Liggend, rollend vanuit allerlei posities puur topsport!! Ook jouw flexibiliteit toen we vroegen of je langer kon blijven om ook onze wedding dance te fotograferen, heel erg prettig. Ik kijk naar de beelden hoor de muziek en zit weer helemaal in de choreo. Hieronder de betekenis van fotograferen en wat mij betreft de definitie van jouw werk: Fotograferen is een vorm van communicatie. Met fotograferen leg je een (bijzonder) moment voor altijd vast in een (digitale) foto. Het woord is afgeleid van het Grieks en betekent letterlijk "schrijven met licht". Door te fotograferen kijk je echt en specifiek naar de wereld. Nogmaals dank lieve Jill."

Jill, Bruidegom, The Boathouse Kralingen, bruidsfotograaf
Bruidsfotograaf Nederland, bruid

Testimonial Karin Ligeon

"Lieve Jill, Waar zal ik beginnen… Laat me beginnen bij het feit dat ik dankbaar ben dat we jou als onze bruidsfotograaf hebben gekozen. Man, wat een talent heb jij!! Door jou kunnen wij onze dag echt herbeleven. De manier waarop jij onze dag hebt vastgelegd is in één woord GEWELDIG! Puur, oprecht en met oog voor detail. Alle hoogtepunten staan erop. En hoe! Echt waar Jill, jouw gave is ongekend. Ik begrijp nu heel goed waar al die awards vandaan komen. Tijdens ons intake gesprek zei je iets wat ik nooit meer ben vergeten. Je zei “Karin & Michael, ga niet bezuinigen op bruidsfotografie, ongeacht of jullie voor mij kiezen of een andere fotograaf. Hierdoor kunnen jullie je dag elke keer opnieuw herbeleven.”. Nog steeds ben ik blij dat we jouw advies ter harte hebben genomen. We hebben je zelfs last minute nog een paar uur extra ingezet zodat je onze weddingdance ook kon fotograferen. De foto’s die daar uit zijn gekomen bewijzen weer dat het meer dan waard was. Jill nogmaals bedankt. Voor mij ben je de beste! Soso lobi, Karin"

Testimonial Dennis de Getrouwe

"Jill, ik sta nog steeds versteld dat je vooraf niet bevriend was met Michael en Karin. Hoe krijg je het voor elkaar om dan toch de momenten te pakken die er toe doen? Foto’s met een lach en een traan. Hoe je jezelf tijdens de ceremonie, het eten en het feest bijna onzichtbaar maakt en toch de prachtigste foto’s weet te schieten is echt super. De passie straalt van je werk af. Als Ceremoniespreker vind ik het altijd prettig als een fotograaf niet nadrukkelijk aanwezig is tijdens het ceremoniële gedeelte. Om dan toch op het juiste moment het juiste plaatje te schieten is een magische gave. En die bezit jij!"

Dennis de Getrouwe, ceremoniespreker, The Boathouse Kralingen
Review bruidsfotograaf, Finley

Testimonial Mariëlle & Machiel

"Lieve lieve Jill, Niet normaal zooooo mooi onze foto's. Wow wow wow. Alsof we onze dag gewoon weer opnieuw beleven! Wij zijn super blij dat jij deze mooie waardevolle dag voor ons hebt kunnen vastleggen. Het was heel fijn om jou als fotograaf te hebben. Wij zijn er echt ontzettend blij mee. Het overtreft echt al onze verwachtingen. Dank dank dank hiervoor!"

Testimonial Gerthe & Ludo

"Lieve Jill, We zijn zo blij dat jij onze fotograaf was, net alsof het lot ons bij elkaar heeft gebracht. Wat ben jij goed in het vastleggen van precies de momenten die er toe doen! Nu zien we zoveel meer dan toen. Super mooi! En prachtig om nog een keer de sfeer te voelen. Onwijs bedankt, voor ons echt onbetaalbaar veel geluk."

Werkwijze, bruidsfotograaf, Jill Streefland
Bruidsfotograaf Nederland, mooiste trouwjurk

Testimonial Inge & Lennaert

"Lieve Jill! Dit is dus de reden waarom we jou als onze trouwfotograaf wilden, echt te gek!! We zijn heel erg onder de indruk van hoe je onze dag hebt vastgelegd en de juiste momenten eruit hebt gepikt!!! Ook heel tof om foto’s te zien van momenten die wij helemaal niet meegemaakt hebben en waar wij niet bij waren. We hebben echt enorm genoten van jou als fotograaf en hoorden van heel veel daggasten dat we zo’n leuke en goede fotograaf hadden! Je weet heel goed wat je wilt, wat mooi is voor het beeld en hebt echt oog voor het mooiste licht, goede balans in kleur en unieke artistieke details."

Testimonial Sofie & Teun

"Jill is in 1 woord geweldig maar dat kun je natuurlijk al zien aan haar prachtige, sprekende foto's. Met passie, plezier en humor wist ze zich op een fijne en ongedwongen manier 'een van ons' te maken tijdens onze huwelijksdag. Ook haar leuke en duidelijke communicatie voor, tijdens en na ons huwelijk maakt haar tot een echte professional. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen! Lieve Jill, wat ben ik blij dat jij van je hobby je werk hebt gemaakt en dat je 14 juli 2018 voor ons nog onvergetelijker hebt gemaakt! Heel veel liefs, Sofie"

Trouwen, Burcht van Leiden, bruidsfotograaf
Awards, Beste bruidsfotograaf, Jill Streefland

Testimonial Marjo van der Luit

"Beste Jill, Zo behoor je liefde in beeld te brengen, de beelden roepen pure emoties op. Ik voel me klein bij zoveel schoonheid, chapeau! Jij en je team hebben een historische dag professioneel, gevoelig, integer en met alle respect tot in detail gefotografeerd, dank je wel voor dit document. Vriendelijke groet, Marjo van der Luit (gast 14/7)"

Naar WhatsApp
1
Heb je een vraag? Stel deze gerust via WhatsApp.