In de media

Trots dat mijn werk meerdere keren in de media verschenen is. Zo ben ik in 2020 uitgeroepen tot trouwfotograaf van het jaar 2019 van de Benelux en is mijn werk verschenen in diverse internationale media.

Den Haag FM januari 2021

De mooiste dag van mensen op de mooiste manier vastleggen, is hoe Jill Streefland haar werk als trouwfotograaf omschrijft. En dat het inderdaad mooi is, wordt internationaal erkend; met een derde plek in de lijst van Masters of Wedding Photography van 2021 mag ze zich rekenen tot de absolute top van de Benelux. Maar meer dan alles gaat het om haar ontwikkeling, vertelt ze bij Haags Bakkie.
Bekijk het artikel hier

AD.nl januari 2021

Jill weet op het juiste moment de perfecte bruidsfoto te maken: ‘Intieme momenten nu veel zichtbaarder’ Een mooie afsluiter van 2021 voor de Nootdorpse Jill Streefland: de trouwfotograaf eindigde in de top drie van een van de belangrijkste en grootste wedstrijden binnen de bruidsfotografie in de Benelux. ,,De intieme momenten tijdens bruiloften worden nu ineens een stuk zichtbaarder.”
Bekijk het artikel hier

Voorburgs Dagblad januari 2021

Bruidsfotografe Jill Streefland uit Den Haag staat op de derde plek in de Top 10 van Beste Trouwfotografen van de Benelux in 2021. De ‘Masters of Wedding Photography’ is de grootste en meest prestigieuze wedstrijd voor bruidsfotografie van de Benelux. Voor de wedstrijd werden meer dan 7.000 foto’s ingestuurd, die zijn beoordeeld door een onafhankelijke internationale jury, bestaande uit de beste trouwfotografen wereldwijd.
Bekijk het artikel hier

Instagram vermelding

Verrast door William Rutten: topfotograaf en bekend van RTL Boulevard en het Perfecte Plaatje door een vermelding op zijn Instagram: "Mijn 54ste gekozen portfolio is van Jill Streefland. Ik zal heel eerlijk zijn, ik moet wel eens zoeken naar de 10 beste beelden om hier te plaatsen maar bij Jill was het letterlijk “Kill Your Darlings”...... wat een fantastische fotografe, over “catching the moment” gesproken..... Elk beeld spot on, en zo avontuurlijk alsof je er live bij staat."
Bekijk zijn bericht hier

Podcast juli 2020

This Is Reportage Podcast Episode 36: This is Jill Streefland.
Een heel persoonlijk interview over mijn werk als bruidsfotograaf, maar ook over Dirty Dancing, in het moment leven en Netflix tips.
Klik hier om te luisteren

Daily Mail UK januari 2021

Weddings in the age of coronavirus: From tearful video calls to empty reception halls, photographers from around the world capture how ceremonies have been impacted by the pandemic. Publicatie in Daily Mail UK.
Bekijk de blog hier

Bored Panda oktober 2020

2020 Wedding Photography Awards Have Been Announced, Here Are The Best 25 Photos Taken During The Pandemic.
Twee van mijn beelden zijn gepubliceerd in deze blog van Bored Panda.
Bekijk de blog hier

Vanity Fair oktober 2020

Il portale This is Reportage ha raccolto le più belle foto documentaristiche realizzate per raccontare i matrimoni che si sono svolti nel 2020, nonostante il coronavirus.
Twee van mijn beelden zijn gepubliceerd in deze blog van Vanity Fair
Bekijk de blog hier

NPN Magazine zomer 2020

“Fotograferen is voor mij als dansen: sierlijkheid vastleggen in een beeld.” "Een prestatie om trots op te zijn: de Nootdorpse Jill Streefland won in 2019 maar liefst twee prijzen. Een foto award bij Bruid & Bruidegom Magazine én de prijs voor Beste Trouwfotograaf 2019 in Nederland, België en Luxemburg georganiseerd door Masters of Wedding Photography"
Bekijk het artikel hier

AD januari 2020

"Nootdorpse Jill Streefland is de beste bruidsfotograaf van de Benelux. ,,Dit is een droom die uitkomt”, zegt Jill Streefland. De Nootdorpse is gekroond tot ‘beste bruidsfotograaf van 2019 in de Benelux’ door Masters of Wedding Photography."
Bekijk het artikel hier

Omroep West januari 2020

"Jill is de beste trouwfotograaf van de Benelux: 'Bij trouwfotografie komt alles samen' Jill Streefland uit Nootdorp is door het dolle heen: ze is uitgeroepen tot de beste bruidsfotograaf van de Benelux. De fotografe wist maandag de eerste plek te bemachtigen tijdens de jaarlijkse bruidsfotografiewedstrijd: de Masters of Wedding Photography."
Bekijk het artikel hier

Insider december 2019

62 of the best wedding photos taken in 2019 volgens Insider.
Bekijk de blog hier

RTL Nieuws Juli 2019

"Ook fotograaf Jill Streefland bespreekt het gebruik van mobiele telefoons al tijdens het intakegesprek met de aanstaande bruid en bruidegom. Steeds meer bruidsparen zijn er zich van bewust dat vooral de ceremonie een intiem moment is, dat het een belangrijk en mooi moment is, waar je eigenlijk samen van moet genieten."
Lees hier het hele artikel/interview terug met RTL Nieuws

AD januari 2019

"Jill genomineerd met bruidsfoto: ‘Er kwam een truck als vervangend trouwvervoer’ Het is de kers op de (bruids)taart voor Jill Streefland (37). Met twee foto‘s is de bruidsfotograaf genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2019."
Bekijk het artikel hier

Naar WhatsApp
1
Heb je een vraag? Stel deze gerust via WhatsApp.