BE FEARLESS IN THE PURSUIT
OF WHAT SETS YOUR SOUL ON FIRE

HI! IK BEN JILL STREEFLAND

Een fijngevoelige dromennajager.

Ik voel me bevoorrecht dat ik echt de allermooiste baan in de wereld mag uitoefenen. Gewapend met een camera in mijn hand kan ik de hele wereld aan. Overal is schoonheid, je hoeft alleen maar te kijken. De mooiste foto’s schiet je vaak niet in de ogenschijnlijk grote momenten, maar juist in de kleine subtiele momenten. Overal liggen verhalen op de loer. En die verhalen wil ik vertellen.

Ik geloof in het verwezenlijken van je dromen, in ontwikkeling, jezelf blijven uitdagen en doelen stellen. Ik heb maar één missie en dat is het hoogst haalbare, ook daadwerkelijk te bereiken en daar heel hard voor te werken. Om zo mijn klanten het beste van het beste te kunnen geven. Ieder jaar volg ik workshops bij toonaangevende en inspirerende fotografen van over de hele wereld.

Ik heb mooie erkenning mogen krijgen voor mijn werk in de vorm van nationale en internationale awards, maar de mooiste erkenning krijg ik van de bruidsparen. Als ik met mijn reportage mijn klanten kan raken, ze terug kan brengen naar die bijzondere dag of dat ene moment en ze dit met mij delen, dan ben ik oprecht heel gelukkig.

En als we het dan toch over geluk hebben, dan is dat voor mij absoluut het moederschap. Mijn kindjes leren mij iedere dag weer stil te staan bij de mooie momenten, te genieten en in het moment te leven. Zij verbreden mijn kijk op de wereld en dit maakt mij een betere fotograaf.

Ik ben dankbaar voor de mooie connecties die ik dankzij dit werk kan maken, voor de vele bijzondere en intieme momenten die mijn klanten met mij delen en het vertrouwen dat ik deze momenten voor ze mag vastleggen.

Fotocredits banner: Jill in zee: Michelle Krassenburg, kids in keuken: Els Korsten, portret Jill: Amanda Drost, trouwfoto: Luther Hartog.

Jill Streefland, bruidsfotograaf
Foto Jill: Amanda Drost

SUMO DEADLIFT LOVER, CHOCOLATE JUNKIE, MENTOR

Naar WhatsApp
1
Heb je een vraag? Stel deze gerust via WhatsApp.