STIJLVOLLE EN ARTISTIEKE BOUDOIR ALS ODE AAN DE VROUW ALS ODE AAN JOU BOUDOIR BY JILL

Slide Hoe mooi zou het zijn om al jouw schoonheid op een stijlvolle en artistieke wijze vast te laten leggen? Je bent uniek en prachtig zoals je bent en dat is wat ik je wil laten zien door middel van mijn foto's. Een fantastisch cadeau voor jezelf en wellicht maak je er iemand anders (bijvoorbeeld je aanstaande) ook nog eens heel blij mee. Ik vind het een eer om een vrouw in al haar kracht vast te leggen en laat mij leiden door spannend lichtinval, sierlijke vormen en beweging. De boudoir sessie is een unieke ervaring waarbij we samen voor het mooiste eindresultaat gaan binnen een ontspannen setting. BOEK BOUDOIR SESSIE

Tarieven Boudoir

Confidence

€ 5002 uur
€ 5002 uur
 • 2 uur boudoir sessie
 • 15 hoge resolutie foto's (digitaal), met zorg en kwaliteit geselecteerd en bewerkt
 • Fine Art boutique album 15 x 20 cm, 10 pagina's/5 spreads
 • Optioneel:
 • Afnemen extra fotobestanden € 25,- per bestand

Elegance

€ 7502 uur
€ 7502 uur
 • Inclusief Make-up & Hair Artist Roxanne (1,5 uur)
 • 2 uur boudoir sessie
 • 15 hoge resolutie foto's (digitaal), met zorg en kwaliteit geselecteerd en bewerkt
 • Fine Art boutique album 15 x 20 cm, 10 pagina's/5 spreads
 • Optioneel:
 • Afnemen extra fotobestanden € 25,- per bestand

Unleashed

€ 12503,5 uur
€ 12503,5 uur
 • Inclusief Make-up & Hair Artist Roxanne (1,5 uur)
 • 3,5 uur boudoir sessie
 • 25 hoge resolutie foto's (digitaal), met zorg en kwaliteit geselecteerd en bewerkt
 • Een exclusief Fine Art boudoir album 20 x 30 cm, 20 pagina's/10 spreads
 • Optioneel:
 • Afnemen extra fotobestanden € 25,- per bestand
 • Optioneel: Make-up & Hair Artist Roxanne volledige boudoir sessie aanwezig voor make-up en haar styling wijzigingen, prijs in overleg

Slide Boudoir by Jill
Gift Box
Een boudoir sessie is een unieke belevenis en fantastisch om cadeau te geven.

De gift box bevat een luxe cadeaubon, een mini fles Moët en een champagne glas. De extra kosten voor de giftbox zijn € 35,-

Happy giving ❤
Boek nu

Slide DO IT FOR YOU Be afraid and do it anyway. Ik hou van die quote. Want wat kan het spannend zijn om een boudoir sessie te boeken. Ik begrijp dat. Er zijn wellicht zoveel redenen om het niet te doen of uit te stellen en vaak komt dat neer op onzekerheid. Zonde! Want de belangrijkste reden om het wel te doen ben jij! PERSOONLIJK Boudoir fotografie begint bij een persoonlijke kennismaking. Wie ben jij, hoe wil jij jezelf terug zien en welke locatie past daar het beste bij?
Tijdens de kennismaking nemen we dit allemaal door, leren we elkaar kennen en geef ik je tips mee ter voorbereiding op de boudoir sessie. Ik denk graag met je mee voor wat betreft de lingerie en kleding keuze en plannen we de afpraak voor de boudoir sessie in.
Deze kennismaking kan bij mij op kantoor of via beeldbellen plaatsvinden. Kom je langs op kantoor dan kan ik je ook direct een aantal fantastische demoalbums laten zien.
DE BOUDOIR SESSIE Yeah! Tijd voor de boudoir sessie. Al die tijd naar uitgekeken, voorbereidingen getroffen en dan gaan het nu echt gebeuren. En laat het maar gebeuren. Geniet van het moment wat helemaal in het teken staat van jou. Ik zie iedere boudoir sessie als een fijne samenwerking. Samen werken we naar het mooiste eindresultaat toe, waarbij het belangrijk is dat jij je op je gemak voelt.
Na de boudoir sessie ontvang je binnen enkele dagen al een mooie preview, want je zal onderhand wel heel nieuwsgierig zijn naar de eerste beelden.
Binnen drie weken ontvang je de door mij geselecteerde en bewerkte beelden en is het tijd om jouw favorieten uit te kiezen.
aanvullende informatie Het is mogelijk om het Fine Art boutique album of het exclusieve Fine Art boudoir album te upgraden in formaat en aantal spreads. Ook kan het album afgewerkt worden met een mooie tekst gedrukt in de cover van het album.
Denk ook zeker aan het afdrukken van je favoriete foto('s) op het mooiste Fine Art papier beschikbaar in Nederland. Ik stuur je graag een brochure toe voor alle details. De tarieven zoals hierboven beschreven zijn inclusief btw en reiskosten en exclusief de eventuele locatiekosten. Bij het reserveren van een boudoir sessie ontvang je een factuur voor een aanbetaling van
€ 150,- om de boeking te bevestigen. Het restbedrag dient 7 dagen voor de geplande fotoshoot voldaan te zijn.


Slide ON THE ROXX Make-up and hair Roxanne Bierhuis Make-up & Hair Artist Rox is een Make-up & Hair Artist die haar vak verstaat. Zo is zij ook docente aan De Visagieschool in Amsterdam en bekend van het RTL 4 programma Op Jacht Naar De Kroon (onderdeel van Miss Nederland, waar zij Hoofd Visagie is). Ik werk al vele jaren met Rox, zowel binnen de bruidsfotografie als de boudoir fotografie en sta iedere keer weer versteld van haar professionaliteit, haar flexibiliteit en resultaten. Met respect voor de natuurlijke schoonheid weet zij altijd de beste versie van haar model naar voren te halen. En dat is fijn! Want het gaat niet om het veranderen van jouw uiterlijk, maar het benadrukken van jouw aanwezige schoonheid. Daarnaast is ze ook nog een super prettig persoon en voel je al snel op je gemak bij haar. Ideaal om de dag/shoot mee te starten.
Naar WhatsApp
1
Heb je een vraag? Stel deze gerust via WhatsApp.