Template Een lekker drankje en tijd om kennis te maken 01 Let's talk about you Figure it out :-) Tijd voor de offerte 02 Seal the deal Voorpret is de leukste pret. Tijd voor de details 03 Tell me more The BIG day! Jullie in het middelpunt, ik leg vast 04 Yes, I do Fotografische laboratorium zaken 05 Let the magic happen De slideshow, de gallery & het trouwalbum 06 Relive it all
De start

Let’s talk about you!

Na het eerste contact en de datum check nodig ik jullie graag samen uit voor een kennismakingsgesprek in Nootdorp of via beeldbellen.
Bruidsfotografie is zo persoonlijk en de klik is enorm belangrijk. Natuurlijk nemen we de planning door van jullie dag en vind ik het leuk om met jullie mee te denken, bijvoorbeeld over de mooiste locaties voor de fotoshoot en het wel of niet inzetten van een second shooter. Prachtige demo trouwalbums liggen voor jullie klaar om te bekijken.

Belangrijker nog vind ik jullie persoonlijke verhalen. Hoe hebben jullie elkaar ontmoet en wat maakt de ander zo speciaal? Hoe willen jullie terug kijken op jullie bruiloft en hoe gaan jullie dat realiseren?

Mijn ervaring is dat de bruidsreportage al start bij deze eerste kennismaking, daar leggen we de basis voor een fijne samenwerking.

De offerte

Seal the deal

Na de kennismaking ontvangen jullie van mij de offerte. Tijd voor jullie om het gesprek te laten bezinken. Wat vonden jullie van het gesprek? Zijn jullie er van overtuigd dat ik jullie grote dag vast zal leggen zoals jullie voor ogen hebben? Zijn er wellicht nog vragen? Stel ze gerust.

Met het versturen van de offerte hou ik jullie trouwdatum 2 weken in optie. Binnen die twee weken ontvang ik graag een berichtje met wat jullie besloten hebben. Ik vind het altijd een eer als een bruidspaar heel bewust voor mij kiest. Tijd voor de voorpret!

De voorpret

Tell me more

Ongeveer twee weken voor de bruiloft spreek ik graag nog eens met jullie af. Jullie dag is dan tot in detail gepland en die details en bijzonderheden neem ik graag met jullie door.

Daarnaast neem ik ook altijd even contact op met de ceremoniemeester, zo kom ik vaak aan waardevolle, interessante en nog geheime informatie ;-).

Kleine en grote verhalen, ik wil ze allemaal vertellen door middel van mijn foto’s.

De grote dag is bijna daar!

De bruiloft

Yes I do!

Jullie bruiloft is een unieke dag en die benader ik ook zo. Ik wil geen invloed uitoefenen door te regisseren. Ik meng mij tussen jullie gasten, observeer, voel en leg vast. Ongedwongen en in het moment. Zo krijgen jullie een puur verslag van de dag die het hele verhaal vertelt.

En jullie gaan genieten. Genieten van jullie mooiste dag met al jullie dierbaren om jullie heen. Laat alles maar los en beleef jullie dag ongelimiteerd en ten volle.
Ik ben er om al die mooie momenten te vangen.

Foto Jill: Michelle Krassenburg
De back-up, selectie en bewerking

Let the magic happen

Na de bruiloft ga ik aan de slag met de foto’s. Allereerst met de back-up van al jullie beelden op drie locaties. Vervolgens maak ik een zorgvuldige selectie van de beelden die het volledige verhaal van jullie dag vertellen.

De geselecteerde beelden bewerk ik in mijn eigen unieke stijl. Kleurechte foto’s en betekenisvol zwart-wit. Een extra laag magie.

Natuurlijk ontvangen jullie binnen een aantal dagen al een eerste preview. Een heerlijk voorproefje van wat komen gaat …

De levering

Relive it all

Ik neem jullie mee terug in de tijd, terug naar jullie mooiste dag.

Binnen 8 weken ontvangen jullie de geselecteerde en bewerkte foto’s door middel van een afgeschermde online gallery. Maar alvorens ik dat doe ontvangen jullie eerst een unieke slideshow met alle hoogtepunten van jullie dag. Heerlijk om nu alle beelden compleet te hebben en te kunnen delen met familie en vrienden.

Ten slotte gaan we aan de slag met het trouwalbum. Ook hier werken we samen aan de mooiste versie en zal ik de drukker pas opdracht geven als de inhoud en de cover helemaal naar wens is afgestemd.

Jullie bruiloft, jullie verhaal, jullie boek fysiek op tafel hebben liggen, wat een feest!

Naar WhatsApp
1
Heb je een vraag? Stel deze gerust via WhatsApp.