YES!

Ik kom graag met jullie in contact.

Gebruik de button hieronder

om direct naar de

contactpagina te gaan.

Zefanja & Joost

Zefanja & Joost

Posted in Bruidsfotografie

Bruidsfotografie, Leidschendam, Voorburg

29 February 2020

29 februari, schrikkeldag. De grote dag van Zefanja & Joost. We konden toen nog niet vermoeden wat dit schrikkeljaar voor ons in petto had. Wat ben ik blij dat dit lieve bruidspaar ongelimiteerd kon genieten van deze mooie dag. Van de liefde dichtbij en de knuffels.

Niks was ze te gek! In de storm even naar buiten boven op de watertoren in Delft (bye bye paraplu ;-)), modder op de jurk, tikkertje spelen met neefje in de trouwjurk, echt heerlijk!
Zelfs het niet starten van de trouwauto leverde een hilarisch moment op. En niemand was te beroerd om de handen uit te mouwen te steken en ze een duwtje in de goede richting te geven. Samen met Els, mijn second shooter deze dag, hebben we echt genoten. Met het diner bij Le Barquichon liep onze dag ten einde en hoe lief dat er een heerlijke maaltijd voor ons klaar stond zodat we met een gevulde buik weer voldaan richting huis konden.

Zefanja en Joost, bedankt voor het vertrouwen en de fijne dag met jullie.

Veel dank aan:

Second shooter: Els Korsten
Fotoshoot locatie: Watertoren Delft
Receptie: PuuRR aan de Vliet
Diner: Le Barquichon

A
B
C
D
E
F
G
H
H1
H3
H4
J
K
L
M
N
O2
P
P2
Q
R
R2
R3
S
T
U
U1
V
W
W0
W1
W2
W3 1
W3 2
W4
W5
W6
W8
X
X1
X2

Welkom op mijn website. Voor het verbeteren van de functionaliteit van mijn website en om jullie een betere dienstverlening te kunnen bieden maakt mijn website gebruik van cookies. Voor meer informatie over het soort cookies dat ik gebruik verwijs ik je graag door naar mijn Privacy Policy.