YES!

Ik kom graag met jullie in contact.

Gebruik de button hieronder

om direct naar de

contactpagina te gaan.

Fotograaf van het jaar!

Fotograaf van het jaar!

Posted in Bruidsfotografie

Trouwfotograaf, awards, bruidsfotograaf, Benelux, winnaar

06 January 2020

Het was vrijdag 3 januari 2019, de middag liep al op zijn einde. Nog heerlijk thuis aan het genieten van de kerstvakantie met de kindjes toen de deurbel ging. Tim deed open en daar stond een voor hem onbekend persoon. "Is Jill misschien thuis?", zo begon mijn rollercoaster.
Het was Christiaan de Groot, oprichter van de Masters of Wedding Photography, die heel blij een fles champagne (die hij verstopt had achter zijn rug) tevoorschijn toverde. "Je hebt gewonnen Jill, je bent trouwfotograaf van het jaar!"

Wat er dan door je heen gaat is echt een onbeschrijfelijk fijn gevoel. Mijn zoon Kane (8) kan er over mee praten, want die was echt in de overtuiging dat we de Staatsloterij gewonnen hadden. Hem eenmaal ingelicht dat het om een grote fotografie prijs ging, was hij ook nog steeds best blij ;-).

Om jullie even bij te praten over de Masters of Wedding Photography, een stukje uit het persbericht:

De “Masters of Wedding Photography” bestaat al 6 jaar en is de belangrijkste wedstrijd voor bruidsfotografie in de Benelux. Elk kwartaal kunnen fotografen hun beste foto’s insturen, waarbij er een prijzengeld klaar ligt van €500 voor de fotograaf met de meeste awards in dat kwartaal. Aan het eind van het jaar wordt bekeken welke fotografen over het hele jaar het beste gepresteerd hebben. Ter vergelijking met andere fotowedstrijden gaat het hier dus niet om het winnen met 1 foto, maar wie er de meeste awards wint gedurende het hele jaar. Hierdoor moeten de fotografen bewijzen dat ze topkwaliteit kunnen leveren op verschillende bruiloften over het hele jaar.

Natuurlijk ging die champagne open en langzaam kwam het grote nieuws steeds meer binnen. Wat gaaf dat dit mooie nieuws zo persoonlijk werd gebracht. De afgelopen jaren heb ik heel hard gewerkt aan mijn ontwikkeling, het vinden van een eigen stijl en een workflow die goed in balans is. Die balans, dat is nog steeds een aandachtspuntje :-). Maar mijn eigen stijl vind ik steeds meer door dicht bij mijzelf te blijven en te etaleren hoe ik naar de wereld van bruiloften kijk. Ontwikkelen daar blijven we op gefocust, door het volgen van workshops, coaching, seminars en met fijne collega's heel kritisch naar elkaars werk te kijken. Die focus is voor 2020/2021 alleen nog maar scherper nu. Dat ik op nr. 1 geëindigd ben is een droom die uitkomt, waar ik echt enorm van geniet.

Het voelt dubbel zo fijn dat ik enorm veel lieve berichtjes, telefoontjes, kaartjes, bloemen en andere cadeautjes heb mogen ontvangen. Vanuit verwachte, maar ook zeker heel onverwachte hoeken. Wat een stimulans! Zo dankbaar ben ik. Ook in de media is er volop aandacht geweest en ik hou jullie via deze blog graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Dit zijn de 10 foto's die een award hebben gewonnen in 2019:

Radio interviews

Super spannend, maar ook een hele toffe ervaring om live op de radio te gaan bij Radio West. Bij BNR was het een onverwacht item en ik moest zelf wel heel erg lachen om het stukje. Voor Omroep Wetering was het een telefonisch interview dat later uitgezonden werd.

Radio opname Studio Haagsche Bluf. Uitgezonden bij Radio West op 7-1-2020 (17.50 uur)

Item in De Ochtendspits. Uitgezonden bij BNR Nieuwsradio op 7 januari 2020

Radio opname Omroep Wetering. Uitgezonden bij De Late Avond, Omroep Vlaardingen en SCHIE FM

Kranten en online artikelen

Omroep West online 7-1-2020

Klik hier om naar het online artikel te gaan


Ad Delft online 8-1-2020

Klik hier om naar het online artikel te gaan


AD Den Haag en AD Delft 8-1-2020 (krant)

Klik hier voor het officiële persbericht


In Focus Magazine, februari 2020 editie

Via mijn Facebook pagina en Instagram hou ik jullie ook graag op de hoogte.

Welkom op mijn website. Voor het verbeteren van de functionaliteit van mijn website en om jullie een betere dienstverlening te kunnen bieden maakt mijn website gebruik van cookies. Voor meer informatie over het soort cookies dat ik gebruik verwijs ik je graag door naar mijn Privacy Policy.