YES!

Ik kom graag met jullie in contact.

Gebruik de button hieronder

om direct naar de

contactpagina te gaan.

Rixt & Bas

Rixt & Bas

Posted in Bruidsfotografie

Bruidsfotograaf, Haarlem, Zandvoort, Strandbruiloft, ongedwongen

07 June 2019

Het weerbericht van vrijdag 7 juni: onweer en zware windstoten. Locatie bruiloft: het Zandvoortse strand. Oei! Wat zou deze dag gaan brengen? Zou de ceremonie buiten aan het strand wel daadwerkelijk plaats kunnen vinden? Eenmaal aangekomen bij de bruid, waren er geen zorgen merkbaar, wel heel veel zin in deze dag en plezier met elkaar. Ceremoniemeesters, vriendinnen en de ouders van de bruid trof ik aan in hun mooie huis in Haarlem. Na een ontspannen brunch kon de jurk dan eindelijk aan en wat een geweldige jurk was het! Ook Cathy, die deze dag als second shooter met mij mee ging kon rekenen op een ontspannen sfeer bij de bruidegom en zijn entourage.

Een beetje zenuwachtig waren Bas en Rixt wel voor de fotoshoot, want zo in het middelpunt van de belangstelling staan is eigenlijk niks voor hun. Maar daar in de duinen van Zandvoort was ook die spanning al snel verdwenen. Zo heerlijk als een bruidspaar het hele idee van zo'n fotoshoot gewoon lekker los kan laten en ongelimiteerd van elkaar kunnen genieten.

Bas kon, als piloot zijnde, het weer perfect inschatten. De buiten ceremonie kon doorgaan! En juist op het moment dat de ceremonie en het proostmoment voorbij waren begon het te gieten! Stormachtig weer, dreigende luchten die na het diner plaats maakte voor een fantastische zonsondergang. Hoe fijn dat op het moment dat de avondgasten arriveerden zij heerlijk konden genieten van een drankje in het zonnetje.

En juist al die wisselende weerbeelden zijn zo tof voor de foto's. Wat een fijne dag was het!

Second shooter: Cathy Hoogenboom
Locaties: duinen Zandvoort & Beachclub Safari Lodge Zandvoort

1 a

1 c

1 d

1 e

1 f

1 g

1 h

1 i

1 j

1 k

1 l

1 m

1 n

1 o

1 p

1 q

1 r

1 s

1 u

1 v1

1 v2

1 w1

1 w2

1 x

1 y

1 z

2 a

2 c

2 d

2 e

Welkom op mijn website. Voor het verbeteren van de functionaliteit van mijn website en om jullie een betere dienstverlening te kunnen bieden maakt mijn website gebruik van cookies. Voor meer informatie over het soort cookies dat ik gebruik verwijs ik je graag door naar mijn Privacy Policy.