YES!

Ik kom graag met jullie in contact.

Gebruik de button hieronder

om direct naar de

contactpagina te gaan.

Nina, Gino & Liv / Zwangerschap

Nina, Gino & Liv / Zwangerschap

Posted in Fotoshoots

Zwangerschapsshoot, Meijendel, magic hour, november, ongedwongen, buiten

15 november, zo'n 13 graden, een heerlijk zonnetje en een fantastisch 'golden hour' om los te gaan met fotograferen, love it! Het was een feestje om met Nina, Gino en Liv op pad te gaan.

Heerlijk ongedwongen foto's kunnen maken, wandelen en spelen met de hond ... Wat blijft mijn job toch mooi! Nina is zelf ook fotograaf geweest. Heerlijk om dan samen over dit fijne vak te kunnen kletsen en tot een mooi resultaat te komen.

Nina, je bent echt prachtig en super cool dat jullie Liv ook meegenomen hebben. Inmiddels is de kleine geboren en wens jullie ontzettend veel geluk!

Geniet van de beelden ♡

Nina(29of63) 2

Nina(17of63)

Nina(19of63)

Nina(37of63)

Nina(41bof63)

Nina(46of63)

NinaBlog

Nina(62of63)

Dank je wel Nina, voor je mooie recensie:

"Voordat ik fulltime in de reclamewereld aan de slag ging werkte ik ook als fotografe, daardoor voel ik me vooral heel comfortabel áchter de lens en wat minder vóór de lens. Met als resultaat dat ik eigelijk zelf nooit op de foto sta en dat is soms best jammer, vooral als je “opeens” 38 weken zwanger bent. De tijd vliegt en voor je het weet is deze bijzondere periode alweer voorbij. Maar een typische zwangerschapsshoot… Dat is echt niks voor mij. Ik zag mezelf niet met allemaal toeters en bellen in clichématige poses poseren. Liever een ongedwongen shoot op een mooie dag, lekker buiten, met vriend en als het even kan met hond. Ik zag het werk van Jill regelmatig voorbij komen bij vrienden en kennissen op social media en ik vond haar documentaire stijl, het gebruik van licht en gevoel voor sfeer en compositie heel mooi. Het was dan ook te gek dat we op zo’n korte termijn nog iets konden afspreken met elkaar. De timing kon niet beter, het was een prachtige herfstdag met een golden hour die letterlijk van goud was. Het resultaat is een serie foto’s die ontzettend waardevol zijn voor ons. Onze zoon is inmiddels twee weken oud en wanneer ik naar de foto’s kijk voel ik zo veel verschillende emoties. Intens geluk; wat een rijkdom heb ik om me heen met Gino, de kleine Nino en Liv. Verbazing; die ukkepuk die nu in mijn armen ligt, zit dáár nog in mijn buik. En trots! Want wow… wat staan we er mooi op! Dankjewel lieve Jill voor de leuke middag en het prachtige eindresultaat, hier zullen we de rest van ons leven van genieten!"

Welkom op mijn website. Voor het verbeteren van de functionaliteit van mijn website en om jullie een betere dienstverlening te kunnen bieden maakt mijn website gebruik van cookies. Voor meer informatie over het soort cookies dat ik gebruik verwijs ik je graag door naar mijn Privacy Policy.