YES!

Ik kom graag met jullie in contact.

Gebruik de button hieronder

om direct naar de

contactpagina te gaan.

Nelleke & Arie

Nelleke & Arie

Posted in Bruidsfotografie

Koeien, cowboylaarzen, spijkerbroekhangen en liefde!

12 October 2018

12 oktober 2018 trouwen en dan een temperatuur krijgen van 27 graden!
Een heerlijk zonnetje en de mooie herfstkleuren. Hoe fijn!

In het pikkedonker en heel vroeg vertrokken Michelle (mijn second shooter) en ik richting Bleskensgraaf voor een rollercoaster aan mooie momenten.

De loveshoot stond gepland in de Mooie Loonse en Drunense Duinen, een sprookjesachtige omgeving. Eenmaal terug thuis waren daar ontelbaar veel bruidsmeisjes en jongens. Wat een toffe vriendengroep! En wat een lol. Tijdens de groepsfoto's stalen de koeien de show! De receptie stond in het teken van heel veel gezelligheid. Spijkerbroekhangen, een heerlijke koffie truck, hooibalen ... ze stonden allemaal garant voor fijne momenten, heerlijk om dat vast te mogen leggen. De fantastische trouwauto ging stuk, voor mij een geluk. Want het trouwvervoer veranderde in een hele toffe truck, de truck van de bruidegom zelf. Super cool!

Bedankt voor het vertrouwen Arie en Nelleke, ik hoop dat jullie genieten van deze blog en uiteraard van elkaar ♡

Second shooter: Michelle Krassenburg
Locatie: Bleskensgraaf

ArieNelleke 1

Berichtje van Nelleke & Arie:

"G E W E L D I G Jill !
Echt wauw wauw wauw !!!
We hadden een diner tussendoor dus net pas alle foto's goed bekeken maar zijn er echt onwijs blij mee! Fantastisch zeg!"

Welkom op mijn website. Voor het verbeteren van de functionaliteit van mijn website en om jullie een betere dienstverlening te kunnen bieden maakt mijn website gebruik van cookies. Voor meer informatie over het soort cookies dat ik gebruik verwijs ik je graag door naar mijn Privacy Policy.