YES!

Ik kom graag met jullie in contact.

Gebruik de button hieronder

om direct naar de

contactpagina te gaan.

Marieke & Rene

Marieke & Rene

Posted in Bruidsfotografie

Bruiloft, Amsterdam, Westerliefde, de Jordaan, Weddingrollercoaster

17 August 2018

Een zonnetje, zo'n 23 graden, een koets, 4 fantastische paarden en een waanzinnig mooi bruidspaar. Al fietsend en fotograferend naast de koets, opnieuw met gevaar voor eigen leven;-)

Dwars door Amsterdam, langs de grachten en door de Jordaan. Een Amsterdamse rollercoaster!

Vanaf het allereerste contact voelde ik al direct een klik met dit super toffe en mooie Amsterdamse stel en ja, hun bruiloft wilde ik heel graag fotograferen. Dat het een fijn en gezellig gesprek was staat voorop, maar ook merkte ik direct dat alle keuzes heel zorgvuldig gemaakt werden en er kritisch gekeken werd naar al hun toekomstige leveranciers, en terecht! Super gaaf dus dat ik hun bruiloft mocht fotograferen.

Na een generale repetitie met een fantastische loveshoot in Amsterdam eerder dit jaar, brak afgelopen vrijdag de grote dag aan en zo begon het grote avontuur.

Ik starte bij de bruid en werd instant verliefd op haar fantastische jurk, een ongelofelijk mooie bruid. En hoe lief dat als je binnen komt de bruidsmeisjes je gelijk drinken aanbieden, champagne! Ha, die heb ik nog maar even overgeslagen ... maar de sfeer zat er gelijk goed in. Alles was geregeld, het genieten kon beginnen.

En wat een dag werd het! De koets gaf natuurlijk enorm veel bekijks en heel bezoekend en inwonend Amsterdam wist niet hoe snel ze de mobiel moesten pakken om een foto te maken van deze bijzondere verschijning. Ik blijf het altijd tof vinden om in Amsterdam bruiloften te fotograferen, want de mensen genieten zo enorm uitbundig mee.

De eindbestemming van deze mooie rit was de Westerliefde en daar werd het bruidspaar ontvangen door al hun dierbaren. Wat een mooie setting en styling. Echt alles klopte deze dag. Het totale plaatje zoals je in mijn ogen alleen maar van een bruiloft kan dromen. Het visuele plaatje, maar daarnaast ook vooral de liefde. De liefde tussen dit kersverse bruidspaar, maar ook van al die mensen om hun heen. Na de openingsdans en nog wat feestbeelden geschoten te hebben was het tijd om heel voldaan richting huis te gaan.

6

Lieve Marieke en Rene, ik wens jullie oneindig veel liefde en zal jullie mooie woorden buiten op de vlonder met die mooie zonsondergang nooit meer vergeten.

Second shooter: Michelle Krassenburg
Locatie: Amsterdam - de Jordaan - Westerliefde

1

3

2

4

5b

9b

MariekeRene 5

10

10b

12c

13b

MariekeRene 4

MariekeRene 3

14

MariekeRene 6

17

Berichtje van Marieke & René:

"Sunny side up Jil!! We zijn zo blij met jou! Geweldig dit.. Wat hebben jullie ontzettend mooie, intense en toffe beelden gemaakt! Zo genieten van dit vannacht, nu en nog héél lang. Dankjewel!!"

Fantastisch om een Fearless award & Masters awards te mogen ontvangen voor de volgende foto's:

Jill Streefland 372 r48

35743

35751

Welkom op mijn website. Voor het verbeteren van de functionaliteit van mijn website en om jullie een betere dienstverlening te kunnen bieden maakt mijn website gebruik van cookies. Voor meer informatie over het soort cookies dat ik gebruik verwijs ik je graag door naar mijn Privacy Policy.