YES!

Ik kom graag met jullie in contact.

Gebruik de button hieronder

om direct naar de

contactpagina te gaan.

Margriet & Steven

Margriet & Steven

Posted in Bruidsfotografie

Bruidsfotografie, Rotterdam, Heerenhuys

12 October 2019

Zaterdag 12 oktober was het dan eindelijk de dag dat Margriet en Steven gingen trouwen. Elkaar ontmoeten op de atletiekbaan, nog piepjong zijn en heel bewust voor elkaar kiezen. De liefde tussen deze twee mensen is ontzettend mooi om te zien. Ik kan niet anders zeggen dan dat hun ouders, familie en vrienden daar ook volop van genieten en dit mooie stel al het geluk gunnen. Mijn second shooter en ik zijn ongelofelijk gastvrij en warm ontvangen en dat zegt direct al iets over de sfeer van deze dag. Het regende non-stop, maar zoals Margriet op een gegeven moment riep: "het maakt mij eigenlijk helemaal niet uit dat het regent, ik ben alleen maar aan het genieten!" ... Heerlijk! Een feestje om jullie dag te mogen vereeuwigen Margriet & Steven en even onderdeel te mogen zijn van de fantastische groep mensen om jullie heen.

Veel dank aan:

Second shooter: Rianne Hogewoning, thanx heerlijke positieve energiebom!
Locatie: Het Heerenhuys in Rotterdam

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
SEerder mocht ik met Margriet & Steven al een loveshoot doen op de plek waar hun liefde een vliegende start kreeg: de atletiekbaan! Hoe tof dat 1 van deze foto's direct veel belangstelling kreeg o.a. met een Right On label door Fearless!

Welkom op mijn website. Voor het verbeteren van de functionaliteit van mijn website en om jullie een betere dienstverlening te kunnen bieden maakt mijn website gebruik van cookies. Voor meer informatie over het soort cookies dat ik gebruik verwijs ik je graag door naar mijn Privacy Policy.