YES!

Ik kom graag met jullie in contact.

Gebruik de button hieronder

om direct naar de

contactpagina te gaan.

Karin & Michael

Karin & Michael

Posted in Bruidsfotografie

Bruidsfotografie, ceremonie, Boathouse, Rotterdam, feest

13 July 2019

Karin & Michael leerde ik al eerder kennen en wat mij gelijk opviel was hun warme persoonlijkheid en positieve vibe.
Dat zij heel bewust voor mij kozen als hun bruidsfotograaf, vond ik dan ook echt te gek! De dag was Groots (met inderdaad een hoofdletter G). En gelijk hebben ze, want leven en liefde moet je vieren. Dat weten Karin & Michael maar al te goed, want niet heel lang geleden heeft Karin de strijd kunnen winnen met die vreselijke ziekte. En juist in zo'n periode leer je elkaar en de mensen om je heen steeds beter kennen en waarderen. Hun bruiloft heb ik niet alleen ervaren als de dag waarop ze eindelijk wettelijk ook ja tegen elkaar konden zeggen, maar vooral als viering van de liefde en dankbaarheid naar de gasten toe. Wat zijn alle gasten verwend! Duidelijk een wisselwerking, want ik heb zoveel mooie woorden van vrienden en familie gehoord tijdens speeches, dat ik meerdere keren met kippenvel en een brok in mijn keel aan het fotograferen was. Van hoogtepunt naar hoogtepunt!

De geweldige trouwambtenaar / ceremoniespreker (en tevens goede vriend van het bruidspaar) kwam al dansend op en bracht daarmee gelijk de sfeer naar een ongekend fijn niveau. Een swingende entree gevolgd door een beladen moment. Karin die weggegeven werd door haar vader. Zo naar uitgekeken en nu was het moment dan ook echt aangebroken.

Iedereen kon genieten van vele muzikale verrassingen, o.a. een verrassingsact van Berget Lewis. Een acapella optreden van hun goede vriendin Edsilia Rombley en het dak ging er helemaal af bij de act van Afro Bros, waar de zoon van Michael onderdeel van is. En dan heb ik nog niet eens verteld over de openingsdans en spetterende wedding dance later op de avond ... Die mensen kunnen dansen!!!

Zoals ik al omschreef van hoogtepunt naar hoogtepunt allemaal gefundeerd op liefde. Ik sluit dan ook af met wat ik die dag heel veel gehoord heb #sosolobi ♡

Second shooter: Meral Soydas, enorm bedankt topper!
Locatie: The Boathouse Kralingen
Trouwambtenaar: Dennis de Getrouwe

Welkom op mijn website. Voor het verbeteren van de functionaliteit van mijn website en om jullie een betere dienstverlening te kunnen bieden maakt mijn website gebruik van cookies. Voor meer informatie over het soort cookies dat ik gebruik verwijs ik je graag door naar mijn Privacy Policy.