YES!

Ik kom graag met jullie in contact.

Gebruik de button hieronder

om direct naar de

contactpagina te gaan.

Jordan / Portret

Jordan / Portret

Posted in Fotoshoots

Portret, Rotterdam, Hotel New York, Tiener

We maken zoveel foto's van onze kinderen als ze nog heel klein zijn, maar hoe gaaf is het om een professionele fotoshoot te organiseren voor je tiener dochter.

Afgelopen oktober had ik afgesproken met Jordan en haar moeder José bij een hele toffe locatie namelijk Hotel New York Rotterdam en omgeving. De combinatie van de locatie en beauty Jordan bleek heel goed te werken.

Jordan a

Jordan g

Jordan f

Jordan c

Jordan d

Jordan e

Jordan h

Jordan j

Jordan l

Bedankt Jose & Jordan, voor jullie mooie recensie:

"We hebben Jill uitgekozen omdat ik al haar foto’s geweldig vind. Creatief en altijd net iets anders dan de standaard foto’s. Het resultaat van de portret shoot van mijn dochter Jordan is super! We zijn er heel blij mee! Jordan vond de shoot heel relaxt gaan, het was gewoon erg gezellig en daardoor ook lekker ontspannen. Als Jordan dr beugel eruit is willen we graag opnieuw een portret shoot bij Jill. Bedankt en tot snel! Jordan en Jose "

Welkom op mijn website. Voor het verbeteren van de functionaliteit van mijn website en om jullie een betere dienstverlening te kunnen bieden maakt mijn website gebruik van cookies. Voor meer informatie over het soort cookies dat ik gebruik verwijs ik je graag door naar mijn Privacy Policy.