YES!

Ik kom graag met jullie in contact.

Gebruik de button hieronder

om direct naar de

contactpagina te gaan.

Pieter-Jan & Suzanne

Pieter-Jan & Suzanne

Posted in Bruidsfotografie

Trouwen, Corona, buiten, Land van Es, Strijen, ongedwongen

05 June 2020

Ik weet het nog goed ... was heerlijk van een vakantie aan het genieten in Italië toen ik een berichtje kreeg van Pieter-Jan: "Hey ik ga zelf trouwen, ben jij nog beschikbaar 5 juni?" Pieter-Jan is zelf een getalenteerde bruidsfotograaf, wat tof dat hij mij benaderde! Vanuit dat berichtje begon ons contact en dat was gelijk heel fijn. Suzanne en Pieter-Jan hadden mooie plannen voor hun grote dag, maar al gauw gooide Corona virusdeeltjes in de lucht. Wel door laten gaan, niet door laten gaan, verplaatsen binnen het jaar, of toch naar volgend jaar? Uiteindelijk werd de knoop doorgehakt. Klein en intiem zou het huwelijk plaatsvinden op de originele datum. Regels die vrijwel dagelijks veranderde maakte het complex om deze dag te plannen. Maar als een bruidspaar heeft laten zien veerkrachtig te zijn, zijn het Pieter-Jan & Suzanne wel. Het weerbericht paste eigenlijk wel een beetje bij het voortraject, namelijk onstuimig. De temperatuur zou dalen, regen, hagel en wind ...

En inderdaad we hebben echt alle weertypen gehad die je kan bedenken. Wat mij enorm is bij gebleven van deze dag is het plezier wat Pieter-Jan en Suzanne samen hebben. Niet denken aan wat niet mogelijk is, maar wat is wel mogelijk binnen de maatregelen. Loslaten en genieten!

Een andere belangrijk vraagstuk voor deze dag: hoe betrekken we de mensen die niet aanwezig mogen zijn bij de bruiloft? Nou daar wisten de geweldige ceremoniemeesters wel wat op te verzinnen!
Levensechte poppen! Ik keek mijn ogen uit. Wat een fantastisch beeld gaf dat. Toch een gevulde zaal. Love it!

Het was niet warm qua temperatuur, maar de trouwdag zo gevuld met liefde gaf eigenlijk voldoende warmte ... opwarmen bij het vuur of met een heerlijk dekentje was allemaal mogelijk en ook het zonnetje liet zich zien. Een heerlijke dag was het.

Lieve Pieter-Jan en Suzanne, dank jullie wel voor het vertrouwen. Ik vond het inspirerend om met jullie naar deze dag toe te leven, julie te zien genieten van jullie mooie dag en wat heerlijk dat het avontuur nog niet afgelopen is ... see you next year ♡

Locatie: Land van Es
Videograaf: Amari Films

JPenS 1
JPenS 3
JPenS 6
JPenS 6a
JPenS 6b
JPenS 6c
JPenS 7
JPenS 8
JPenS 9
JPenS 12
JPenS 13
JPenS 14
JPenS 15
JPenS 16
JPenS 17
JPenS 19
JPenS 24
JPenS 26
JPenS 28
JPenS 29
JPenS 30
JPenS 31
JPenS 32
JPenS 33
JPenS 34
JPenS 35
JPenS 38
JPenS 39
JPenS 40
JPenS 41
JPenS 43
JPenS 45
JPenS 46
JPenS 47
JPenS 49
JPenS 51
JPenS 52
JPenS 54
JPenS 57
JPenS 59
JPenS 60
JPenS 61
JPenS 62
JPenS 63
JPenS 64
JPenS 65
JPenS 66
JPenS 67
JPenS 69
JPenS 70
JPenS 71
JPenS 72
JPenS 74
JPenS 75
JPenS 77
JPenS 78
JPenS 79
JPenS 81

Welkom op mijn website. Voor het verbeteren van de functionaliteit van mijn website en om jullie een betere dienstverlening te kunnen bieden maakt mijn website gebruik van cookies. Voor meer informatie over het soort cookies dat ik gebruik verwijs ik je graag door naar mijn Privacy Policy.