YES!

Ik kom graag met jullie in contact.

Gebruik de button hieronder

om direct naar de

contactpagina te gaan.

Inge & Lennart

Inge & Lennart

Posted in Bruidsfotografie

Fruitvol, zonnig, Bruiloft, Apeldoorn, Bruidsfotograaf, ongedwongen

15 May 2019

"Tijdens onze zoektocht naar een toffe fotograaf die past bij onze stijl, kwamen wij jou toevallig tegen op Instagram, via de foto die je jouw eerste Masters of Wedding Photography award opleverde. Het leken wel 4 verschillende plaatjes gephotoshopt in één beeld. Super gaaf! Deze foto maakte ons stiekem een beetje verliefd op jou, de andere foto's die je maakt en de manier waarop jij verhalen vastlegt. We dromen weg bij jouw prachtplaten en willen eigenlijk het liefst jou als onze trouwfotograaf"

Als je zo'n mail mag ontvangen dan weet je gelijk als fotograaf dat het een hele bijzondere samenwerking gaat worden met het bruidspaar. En dat bleek ook direct tijdens het kennismakingsgesprek. Wat een fijne mensen. Enthousiast, mega verliefd en zo ontzettend uitkijkend naar hun grote dag en eigenlijk werd ik dus ook direct verliefd op hun ;-).

Jullie kunnen je misschien wel voorstellen dat ik 15 mei mijn bed uit sprong, ook al was het 4.00 uur in de ochtend. Mijn reis begon richting het mooie Apeldoorn met de mooiste zonsopgang denkbaar. Ik werd hartelijk ontvangen door de ouders van Inge, die rondom het huis druk bezig waren met versieren. Eénmaal binnen trof ik Inge en de rest van haar familie. De sfeer was heel ontspannen en dat is de rest van de dag gebleven. Het was een kleurrijke uiterst zonnige dag met een fantastisch thema, namelijk fruit. Er was geen bruidsboeket, maar een ananastas. Een watermeloen vestje, citroenschoenen, bananen oorbellen, een aardbeien stropdas, ik zag het allemaal voorbij komen, fantastisch!!

Ik zou nog zoveel over deze mooie dag kunnen schrijven, maar ik ben vooral heel dankbaar. Een eer om deze mooie dag vast te mogen leggen en te genieten van deze fijne groep mensen. Het moet toch heerlijk zijn voor een bruidspaar als alles op een dag samen komt door de fijne hulp van familie en vrienden.

Second shooter: Danna van Daal
Locaties - fotoshoot: centrum Apeldoorn & CODA, brunch: Paleis het Loo, ceremonie: Raadhuis Apeldoorn & Victorkerk

b

c

d

e

f

g

i

l

m

n

o

p

q

r

s

u

v

w1

w2

x

y

Berichtje van Inge & Lennart:

"Goedemiddag lieve Jill! Wow, zo snel hadden wij echt nog geen foto’s verwacht, wat een ontzettend leuke verrassing en wat een meeeega gave eerste beelden! 🍍🍉 Dit is dus de reden waarom we jou als onze trouwfotograaf wilden, echt te gek!! We zijn heel erg onder de indruk van hoe je onze dag hebt vastgelegd en de juiste momenten eruit hebt gepikt!!! Ook heel tof om foto’s te zien van momenten die wij helemaal niet meegemaakt hebben en waar wij niet bij waren. 😍❤ We hebben echt enorm genoten van jou als fotograaf, Danna de second shooter die super mooie aanvullingen heeft gemaakt en hoorden van heel veel daggasten dat we zo’n leuke en goede fotograaf hadden! Je weet heel goed wat je wilt, wat mooi is voor het beeld en hebt echt oog voor het mooiste licht, goede balans in kleur en unieke artistieke details. 💕

Super leuk om je blog te lezen en bizar dat je er al om 4 uur uit was, heel veel respect daarvoor en het was niet aan je te merken, je was net zo fris en fruitig als het thema. 😉😘"

Welkom op mijn website. Voor het verbeteren van de functionaliteit van mijn website en om jullie een betere dienstverlening te kunnen bieden maakt mijn website gebruik van cookies. Voor meer informatie over het soort cookies dat ik gebruik verwijs ik je graag door naar mijn Privacy Policy.