YES!

Ik kom graag met jullie in contact.

Gebruik de button hieronder

om direct naar de

contactpagina te gaan.

Genomineerd BFA 2019

Genomineerd BFA 2019

Posted in Bruidsfotografie

Nominatie, BFA 2019, bruidsfotograaf, award

14 January 2019

Ongelofelijk nieuws en super trots om met 2 beelden genomineerd te zijn voor de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto Award 2019 in de categorie Family & Friends en de categorie bruid.

14 januari zijn de nominaties bekend gemaakt en ik ben maar liefst in twee van de acht categorieën genomineerd, namelijk de categorie ‘Family en Friends’, met de zingende bruidsmeisjes en de categorie ‘Bruid’, met de prachtige bruid Marieke. Wat een heerlijk begin van het nieuwe jaar. 

Uit een aantal van ruim 1.200 inzendingen koos de jury 80 foto’s die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2019. Dat ik genomineerd ben is echt te gek, maar om zo'n felbegeerde award te winnen kunnen jullie mij helpen door jullie stem uit te brengen. Stemmen was mogelijk tot 4 mei.

De Bruidsfoto Award wordt voor de vijftiende keer op rij georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om bruidsparen te inspireren voor hun eigen bruiloft en kennis te laten maken met professionele bruidsfotografie en -fotografen.

Check het einde van de blog voor de uitslag!

De genomineerde foto in de categorie Family & Friends:

De foto van de zingende bruidsmeisjes is genomen in grand café de Burcht in Leiden. De meisjes waren een tikkeltje zenuwachtig om op te treden voor het bruidspaar Teun en Sofie, maar wat hadden ze een plezier! De lol straalt ervan af en is zo kenmerkend voor deze fantastische dag. Dat is wat ik de bruidsparen graag wil geven; heerlijke momenten mooi gevangen op beeld, ik ben dan ook super trots op deze nominatie!

De genomineerde foto in de categorie Bruid:

De foto van de mooie bruid met sluier is gemaakt in Amsterdam, gewoon op straat in de Jordaan. Marieke had zo’n ongelofelijk mooie bruidsjurk aan en geïnspireerd door een zwarte muur en het contrast met haar witte jurk fotografeerde ik dit moment. Ik leg graag schoonheid en sierlijke vormen vast en als het even kan met een knipoog. De persoon die onder de sluier door kijkt doet dat voor mij. Ook op deze nominatie ben ik heel trots.

Er is ook aandacht in de media voor de nominaties:

AD online en krant (AD Delft) 17-01-2019

Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daarvoor zal ik deze blog regelmatig updaten en uiteraard via Facebook en Instagram.

Ik wil iedereen die gestemd heeft heel erg bedanken, ook voor alle lieve reacties ♡.

Update 28-01-2019

Delft op zondag 20 januari 2019

AD Delft weekend editie 26 en 27 januari + AD Den Haag op 30 januari 2019

AD Den Haag online en app 27-1-2019

Update 6-2-2019

Radio opname omroep Wetering / Omroep Vlaardingen. Uitgezonden bij De Late Avond op 6-2-2019, bij Omroep Vlaardingen en SCHIE FM

Update 18-2-2019

Interview Nootdorp NU, februari 2019

In bruid en Bruidegom magazine 15-2-2019

Update 27-05-2019

Jaaaaaaaaaaaaaaaa! Het was een fantastische middag maandag 27 mei in Arnhem. En!!! Ik mocht een award in ontvangst nemen voor de categorie Bruid. Waanzinnig en spannend tegelijk om het podium te betreden en de prijs in ontvangst te nemen. Voor de catagorie Family & Friends ontving ik een eervolle vermelding. Heel erg trots op het resultaat en natuurlijk ook op de andere winnaars. De beelden hieronder geven een mooie impressie van deze heerlijke dag. Ik dank de organisatie van de Bruidsfoto Award voor dit mooie avontuur. En voor alle lieve mensen die de moeite hebben genomen om te stemmen ... Dank jullie wel! ♡

BFAcollageWS

Fotocredits collage: Peter Kos

Bekijk de vlog die ik gemaakt heb van de uitreiking <<hier>>

Update juni 2019

Publicatie Nootdorp Nu Jaargang 11, nummer 6, juni 2019

BFANNjuni

Welkom op mijn website. Voor het verbeteren van de functionaliteit van mijn website en om jullie een betere dienstverlening te kunnen bieden maakt mijn website gebruik van cookies. Voor meer informatie over het soort cookies dat ik gebruik verwijs ik je graag door naar mijn Privacy Policy.