YES!

Ik kom graag met jullie in contact.

Gebruik de button hieronder

om direct naar de

contactpagina te gaan.

Erik & Laura

Erik & Laura

Posted in Bruidsfotografie

Bruiloft, bruidsfotografie

08 April 2019

Mijn allereerste fantastische en zonnige bruiloft van 2019 was op vrijdag 5 april.
En wat was het een mooie bruiloft om het seizoen mee te beginnen! In de bruidssuite van Parc Broekhuizen trof ik een hele relaxte Laura aan. De getting ready was dan ook een feestje om te fotograferen en die bruidsmeisjes, zo lief!! De first look met het mooie bruidsbaar in die fantastische omgeving was zo mooi om te aanschouwen en vast te leggen. Wat een dag! De zon bleef stralen! Rookbommen, fantastische live muziek, maar vooral liefde, heeeel veeeel liefde! Benieuwd naar de beelden? Check dan zeker even de video hieronder:

Lieve Laura & Erik hopelijk hebben jullie genoten van jullie video preview! Ik wens jullie enorm veel geluk en natuurlijk deel ik nog een aantal van mijn persoonlijke favorieten hieronder ♡

Second shooter: Els Korsten Fotografie, bedankt voor de fijne samenwerking, fantastische beelden & het ontsteken van de rookbommen ッ
Videograaf: Jan Persoon Videografie
Locaties: Parc Broekhuizen, Kasteel de Haar

 

2

Berichtje van Laura & Erik:

"Ahhhhh Jill! We zijn net begonnen met de film 😍😍 Daarna de gallery! Wat super gaaf! Geweldig! De foto’s zijn echt prachtig!! 1000x dank!!!!!!"

Welkom op mijn website. Voor het verbeteren van de functionaliteit van mijn website en om jullie een betere dienstverlening te kunnen bieden maakt mijn website gebruik van cookies. Voor meer informatie over het soort cookies dat ik gebruik verwijs ik je graag door naar mijn Privacy Policy.