YES!

Ik kom graag met jullie in contact.

Gebruik de button hieronder

om direct naar de

contactpagina te gaan.

Bianka & Albert

Bianka & Albert

Posted in Bruidsfotografie

Bruidsfotografie, strand, Lijm en Cultuur, liefde

02 October 2018

De oktober bruiloft van Bianka en Albert was een bruiloft die ik niet snel meer zal vergeten. Een dag van regen, wind, zon en het mooiste golden hour denkbaar.

Instant verliefd werd ik op de fantastische trouwschoenen van Bianka, die haar waanzinnig stonden. Die schoenen leidde ons van het ene mooie moment naar het andere; de fotoshoot bij Lijm en Cultuur, de entree bij The Coast, de intieme ceremonie. En als grande finale die mooie zonsondergang.

 

Lieve Bianka & Albert, ik wil jullie bedanken voor jullie spontaniteit, enthousiasme en dat niets jullie te gek was. Heerlijk om zo te fotograferen! Zelfs met kleding aan in de zee ;-). Hopelijk hebben jullie genoten van de teaser video hierboven. En natuurlijk volgen er hieronder nog een aantal top favorieten.

Second shooter: Michelle Krassenburg
Locatie : Lijm en Cultuur (fotoshoot), The Coast (ceremonie)

BAdef 4

BAdef 5

BAdef 6

BAdef 6a

BAdef 8

BAdef 7

BAdef 8a

BAdef 8b

BAdef 8c

BAdef 9a

Berichtje van Bianka & Albert:

"Wauw Jill!! Prachtig. Wij staan hier gewoon weer te janken.
Niet normaal! maar echt... Wij kunnen niet stoppen met kijken naar de foto's.
Altijd als ik foto's voorbij zie komen van jou dan dacht ik altijd; ik kan niet wachten totdat wij voor jouw camera mogen verschijnen. Nu was het eindelijk zover, op 2 oktober was onze trouwdag en jij was onze fotograaf. En het resultaat overtreft al onze verwachtingen. Dus niet normaal hoe gaaf en mooi de foto's zijn geworden. ❤"

Welkom op mijn website. Voor het verbeteren van de functionaliteit van mijn website en om jullie een betere dienstverlening te kunnen bieden maakt mijn website gebruik van cookies. Voor meer informatie over het soort cookies dat ik gebruik verwijs ik je graag door naar mijn Privacy Policy.